1. Haberler
  2. Trend
  3. Soğan Soyarken Hastanelik Olan Aşçının Hikayesi

Soğan Soyarken Hastanelik Olan Aşçının Hikayesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MYNET|DIŞ HABERLER Bir kadın aşçı, “Arroz Caldo” (Filipin Tavuklu Yulaf Lapası) hazırlarken başparmağını soğan kabuğu ile kesti. Olayı başlangıçta ciddiye almayan aşçı, durumunun kötüleşmesi üzerine ertesi gün hastaneye gitmeye karar verdi.

ENFEKSİYON BELİRTİLERİ GÖRÜLDÜ

123

Aşçı, sabah uyandığında kolunun hızla şiştiğini ve ağrı ile birlikte damarlarının kırmızı bir görünüm aldığını fark etti. Hastaneye başvurduğunda, doktorlar onun durumunun beklenenden daha ciddi olduğunu belirlediler. Başparmağında kalan soğan kabuğu parçaları çıkarıldı ve aşçıya flebit (damar iltihabı) ile selülit (bakteriyel cilt enfeksiyonu) tedavisi için antibiyotik verildi.

BEKLENMEDIK RİSKLER

iStock-104322183

Hikaye, Reddit’te paylaşıldı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kullanıcılar, bu tür sıradan bir durumun ne kadar tehlikeli olabileceğine dikkat çekti. “Günlük yemek pişirmenin beklenmedik tehlikeleri. Tehlike her evin yakınında” cümlesi ile durumu yorumlayanlar oldu. Bir başka sosyal medya kullanıcısı, “Sadece soğan soymakla bile ölebileceğiniz gerçeğini düşünün.” diyerek endişelerini ifade etti. Aynı zamanda, “Genelde arpacık soğanıyla yemek yapıyorum. Bu çok korkutucu! Artık her soğanı kontrol etmem gerekecek.” şeklinde bir yanıt da geldi.

Soğan Soyarken Hastanelik Olan Aşçının Hikayesi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

eBursa.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Bize Katılın
Enable Notifications OK No thanks